Om fotografen

Fotografen (Henrik Risager) har mange års erfaring i det med at tage billeder, interessen for billeder opstod allerede først i 80erne da jeg opdagede at der på min skole var noget som hed fotolære, det måtte jeg lige finde ud af hvad det var for noget. Efter at have tilbragt mange timer sammen med et Minolta x-700 spejlrefleks, (tror jeg det hed) og så derefter i mørkekammeret og belyse, fremkalde- diverse mere eller mindre skarpe fotos af klassekammerater, ænderne fra den lokale sø eller lign. Så fandt jeg interessen for at fotografere.

I dag, mange 100.000 billeder senere, har jeg fået opgraderet udstyret til noget mere tidssvarende og billederne er blevet mere skarpe. Jeg har i løbet af de år der er gået siden jeg stod i fotolære klasselokalet på min lokale skole med mit første ”låne” spejlrefleks, fået samlet en del udstyr, viden og ekspertise inden for det fototekniske. Så i dag tilbyder jeg at tage billeder af alt.

Jeg glæder mig helt utroligt meget til at åbne butikken i Hirtshals. Det har i mange år været min drøm at kunne åbne eget fotostudie, så nu ser jeg rigtig meget frem til at tage mange 100.000 flere billeder af borgerne i Hirtshals og omegn de næste mange år.

Med Venlig Hilsen

Henrik Risager