Produkt fotograferingen hos Fotografen Hirtshals

Da det efterhånden er ved at være et lille stykke tid siden der er kommet en opdatering på hvad der sker hos Fotografen Hirtshals, så kommer der en nu :-)

Det er ved at være konfirmationstid, og vi er efterhånden ved at være fuldt booket med konfirmations fotografering, der er nogle enkelte tider tilbage, så hvis du mangler en fotograf til at tage billeder af konfirmanden så skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på. +45 60 14 40 53.

Her i januar og februar har vi haft rigtig travlt med at lave hjemmesider på kontoret, lige for øjeblikket er vi bla. I gang med at lave en ny hjemmeside til LM scootershop, hvor vi også har taget produktbilleder af nogle af de lækre scootere/crosser de sælger.

Hvis du mangler et pasfoto, eller foto til nyt kørekort, så kom ind forbi i det lille studie i runddelen i Hirtshals. Vi ordner pasfotoet mens du venter, og til fast lavpris 99,-. Er flaget ude så er der åben.

Det var en lille opdatering på hvad der sker hos fotografen Hirtshals. Vi har altid kaffe på kanden, så det er bare at kigge ind hvis du kommer forbi :-)