Canons ny EOS 5D MK IV - På shoot i Århus

Så kom dagen endelig hvor Turen gik til Goecker (alt i salg af fotoudstyr) i Århus, for at deltage i et mini seminar om det nye Canon eos d5 mk IV. Efter en times seminar med Canons udsendte Jamil Olsen, hvor alle de nye features blev gennemgået, og dem var der en del af i forhold til mit gamle mk II. Må indrømme at der er sket meget siden mk 2eren kom på markedet.

Efter at have deltaget i seminaret, var det endelig tid til at teste det nye vidunder. Det nye mk IV blev monteret med en 24-70 f4, så var det ud i byen og skyde en masse billeder. Havde 3 timer til at teste vidunderet. (Rigtig fin service fra Goecker).

Mit mål var domkirken i Århus hvor Mk 4eren skulle testes, da mit mk 2 ikke helt lever op til hvad jeg kunne ønske, når der fotografers i svagt lys i kirker til bryllup og konfirmationer, så derfor skulle mk 4eren prøves grundigt af i domkirken. Det blev også til en del billeder ude i byen, hvor lukketid, fokus og hastighed blev testet.

Canons nye 5D mk IV er et virkelig skønt kamera, det skyder nogle helt suveræne farverigtige og knivskarpe billeder i selv meget lidt lys.

Glæder mig til at kunne tilbyde mine kunder det ekstra "kick" billederne får med et mk IV.

Herunder kan i se resultatet af tirsdagens fotoudflugt i Århus, (Det er sønnike der er model)

fototur-
fototur-
fototur-
fototur-
fototur-
fototur-
fototur-
fototur-
fototur-
fototur-
fototur-
fototur-
fototur-
fototur
fototur-
fototur-
fototur-