Nye billeder i vinduet hos Fotografen Hirtshals

Ny udstilling i vinduet hos Fotografen Hirtshals. De nye billeder i vinduet er lavet i Dibond 3 mm.

DIBOND er en tynd aluminiumplade, der sammen med en hård plastkerne gør billedet helt stift og plant til ophængning.

Opklæbning på DIBOND udføres i en tykkelse på 3 mm og har den fordel, at pladen aldrig giver sig. Samtidig giver det billedet et mat look som gør sig rigtig godt i skarpe farver eller på sort/hvid billeder.

Billederne i vinduet har mål 60 cm x 90 cm, prisen på et billede i samme str. er 1149,- Med Dibond alu-billede får du noget helt specielt og unikt til din væg. - Er Dannebrogsflaget ude så har vi åben, så kig ind og få et tilbud på lige netop dit yndlingsbillede i Dibond alu-billede

Hirtshals`s førende webavis flaskeposten fået et flag op foran butikken, det vil være at se med jævne mellemrum foran butikken i runddelen.  

Fotografering hos Nordic Care

Modelbilleder som Fotografen Hirtshals var ude og skyde hos Nordic Care i Ålbæk, Billederne skulle bruges til deltagelsen i DM i lash art, Christina som ejer Nordic Care, havde lagt en rigtig flot makeup på Modellen Tanja Jensen, begge var meget tålmodige med fotografen, tak for det :-)

Det er altid spændene og udfordrerne med sådanne opgaver.

Se Nordic Care Hjemmeside her

Nordic-care
Nordic-care-
Nordic-care-
Nordic-care-

Produkt fotograferingen hos Fotografen Hirtshals

Da det efterhånden er ved at være et lille stykke tid siden der er kommet en opdatering på hvad der sker hos Fotografen Hirtshals, så kommer der en nu :-)

Det er ved at være konfirmationstid, og vi er efterhånden ved at være fuldt booket med konfirmations fotografering, der er nogle enkelte tider tilbage, så hvis du mangler en fotograf til at tage billeder af konfirmanden så skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på. +45 60 14 40 53.

Her i januar og februar har vi haft rigtig travlt med at lave hjemmesider på kontoret, lige for øjeblikket er vi bla. I gang med at lave en ny hjemmeside til LM scootershop, hvor vi også har taget produktbilleder af nogle af de lækre scootere/crosser de sælger.

Hvis du mangler et pasfoto, eller foto til nyt kørekort, så kom ind forbi i det lille studie i runddelen i Hirtshals. Vi ordner pasfotoet mens du venter, og til fast lavpris 99,-. Er flaget ude så er der åben.

Det var en lille opdatering på hvad der sker hos fotografen Hirtshals. Vi har altid kaffe på kanden, så det er bare at kigge ind hvis du kommer forbi :-)

Glædelig jul og godt nytår 2016

Fotografen Hirtshals ønsker alle kunder rigtig glædelig jul og godt nytår.

Jeg flyttede ind i Lokalerne i runddelen i Hirtshals i august 2016, og er blevet taget virkelig godt imod mig i Hirtshals, der har været mange kunder igennem studiet på det halve år. Der har været søde børn, hunde, voksne, forældre, brudepar, nyforelsket, nyfødte, modeller, babyer, gravide, ikke mindst alle mulige mennesker som skulle bruge foto til Kørekort, pas, visum.

Tusinde tak for de skønne og sjove oplevelser jeg har haft i studiet og på location i 2016. Jeg ser frem til mange flere timer bag kameraet i 2017.

Der er altid kaffe på kanden, og tid til en sludder hvis i kigger indenfor i studiet i runddelen i Hirtshals.

Mange julehilsner

Henrik -  Fotografen Hirtshals  

Skønne rammer til dit fotografi

Mangler du rammen til din julegave fra fotografen?

Fotografen Hirtshals Forhandler rammer fra Axel D Jensen ApS. og vi har et bredt udvalg af vareprøver i butikken, så det er bare at kikke forbi butikken, for at se udvalget.

ADJ skaber, designer, producerer og forhandler smukke billedrammer til dig og dine omgivelser. ADJ har produceret kvalitetsrammer i Danmark i 70 år, og har i dag Danmarks bredeste sortiment af rammer til ethvert formål.

Se Axel D Jensen`s store sortiment her 


Prisliste på Print

Prislisten på hjemmesiden er nu opdateret, klik ind og se vores yderst konkurrencedygtige priser på alle slags print, og husk at du altid følger en DVD eller USB med de digitale filer med, når du køber en fotosæssion ved Fotografen Hirtshals.

Se Prisliste her