Skolefoto

Skolefoto af Fotografen Hirtshals

Fotografen Hirtshals tager skolefoto og institutionsfoto.

Fotografen Hirtshals har indenfor de sidste par år med succes udvidet forretningsområdet. Vi er begyndt at tage skolefoto og institutionsfoto for de lokale skoler og institutioner.

Fotografen Hirtshals tilbyder noget vi kalder for "Lokal Omsorg" når vi får en fotoopgave på en skole eller instituion, tilbyder Fotografen Hirtshals noget at f.eks. et firma på fyn der får en opgave i Hirtshals eller Hjørring ikke kan. Vi kan nemlig tilbyde vores kunder personlig service i vores studie i Hirtshals, Det betyder at vi kan tilbyde omfotografering, sygefotografering og søskendefotografering helt op til 6 mdr. efter skolefoto er taget. Er der noget du ikke er tilfreds med når du henter, eller får tilsendt dine billeder, så fikser vi det med det samme og (med et smil). Syntes du ikke lige at dit barn er god på billederne der blev taget på fotodagen, JA, så bestiller du bare en tid, så tager vi nogle nye i vores studie i Hirtshals. Det Er Lokal Omsorg. 

Hos Fotografen Hirtshals er der ingen købetvang, der er ingen pakker der bliver automatisk tilsendt, du får udleveret en kode, og så kan du gå online her på hjemmesiden og bestille de billeder som du vil have. Der er ikke kun 3 pakker at vælge imellem. Hos Fotografen Hirtshals kan du bestille lige hvad du ønsker, hvis ikke det er på bestillingssiden, så kontakt Fotografen Hirtshals og vi laver de produkter du ønsker. Du kan vælge om dine billeder skal være sort/hvide, udtonet eller sepia når du bestiller.

Gå til bestilling af skolefoto her