Handelsbetingelser

Handelsbetingelser Salgs og leveringsbetingelser

Bestillinger

Bestillinger kan foretages på webshoppen . Vi er ikke ansvarlige for vores kunders interne procedure omkring bestillinger. Ved bestilling af vore produkter acceptere man vores samhandelsbetingelser som klart er beskrevet her.


 

Betaling

Som privat kunde kan betaling foregå med Visa/Dankort og Mobilepay. For Virksomheder samt udenlandske leverancer kan betalingen foretages via kontooverførsel.  - husk at angive bestillingsnummer. /fakturanummer/navn på betalingen.

Alle leverancer udenfor Danmark (gælder også Grønland og Færøerne) skal forudbetales. Overholdes vores betalingsbetingelser ikke, fakturere Fotografen Hirtshals en rente svarende til den enhver tid gældende diskonto + 2,5% fra forfaldsdagen ved den pågældende faktura. Rykkergebyr for forfaldne betalinger er ved 1. rykker kr. 50,00 ved 2. rykker kr. 100,00 dernæst overgår sagen til inkasso. Såfremt betalingsfrister, og vores salgs og leveringsbetingelser ikke overholdes forbeholder vi os ret til at videresælge fordringen uden yderligere varsel.


 

Priser

Enhver ordre faktureres til de angivne priser på bestillingstidspunktet og der set bort fra tidligere udsendte tilbud, idet der tages forbehold for ret til reguleringer som følge af ændringer i diverse prisfaktorer. Ved enhver varebestilling faktureres et forsendelsesbeløb i forhold til den samlede vægt på bestillingen. Forsendelsesbeløbet til Grønland, Færøerne samt Norge og Sverige afhænger af bestillingens vægt. Alle oplyste priser er inkl. 25% moms.


Levering

Alle varer leveres hovedsageligt via GLS, Post Danmark, fragtmand og UPS ved hasteforsendelser.

Fragtpriserne (GLS/Postdanmark) beregnes således, vær opmærksom på at taksterne kan ændres, bl.a. afhængig at varens udformning og transportmåde:

0-5 kg. - 75 kr.

5-10 kg - 98 kr.

10-15 kg. - 115 kr.

15-20 kg - 165 kr.

Ved brug af fragtmand, til bl.a. særligt gods, gælder særlig takst. Alternativt kan pick-up arrangeres såfremt det ønskes.

Lagervarer sendes typisk på 2-3 arbejdsdage, men der kan forekomme restordre og andre forsinkelser på produkterne som ændre leveringen. For specielle bestillinger og kundetilpassede løsninger samt specielt fremstillede produkter må påregnes leveringstid, i nogle tilfælde op til 1 mdr.

Force Majeure

I tilfælde af forsinkelse der skyldes forhold som ligger uden for Fotografen Hirtshals kontrol, har Fotografen Hirtshals ret til enten at udsætte leverancen eller annullere ordren uden erstatningsansvar. Som eks. på sådanne forhold kan nævnes strejke, lockout, ildebrand, regeringsindgreb, varemangel eller anden form for force majeure.

Fortrydelsesret og returprocedure

Skulle man fortryde sit køb hos Fotografen Hirtshals, kan du indenfor 14 dage returnere den bestilte leverance. Varen skal helst returneres i original intakt emballage og med alle tilhørende dele, som leveret fra Fotografen Hirtshals. De får det betalte beløb krediteret og vi overfører jeres tilgodehavende til jeres bankkonto. Ved returnering skal kopi af faktura vedlægges samt besked om dit bank registrerings- og kontonummer. Omkostninger i forbindelse med returforsendelsen dækkes ikke af Fotografen Hirtshals. Bemærk såfremt du vælger at afhente varen og betale kontant tages varen ikke retur.

Vigtigt! hvad hvis jeg fortryder?

Hvad hvis jeg vil annullere med det samme? Ønsker du alligevel ikke at købe den vare, som du netop har bestilt hos Fotografen Hirtshals, skal du kontakte os øjeblikkeligt, enten telefonisk eller via e-mail, finde ordrebekræftelsen (print eller e-mail). Her finder du telefonnummer og mailadresse til Fotografen Hirtshals og begge steder kan du foretage annullering ved at oplyse os ordrenummeret. Herefter modtager du en skriftlig bekræftelse på annulleringen.

Bemærk: Det er meget vigtigt at du handler hurtigt, for er varen allerede sendt, kan du ikke annullere ordren. I så fald må du fortryde ved at nægte at modtage varen.

Hvad hvis jeg fortryder købet senere? Når du køber en vare i Fotografen Hirtshals har du altid 14 dages frist til at fortryde købet regnet fra den dato, hvor du modtager varen ifølge regler.

Bemærk: Er der tale om Fremkaldte billeder eller reklameartikler som er lavet specifik til en eller flere personer mister du din fortrydelsesret, Så vores råd er altid at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ikke er sikker. Vi anbefaler altid at varen sendes i original emballagen pakket ind som da du modtog den. Hvis du udnytter din fortrydelsesret, har du krav på at få de penge tilbage, som du har betalt for varen inkl. fragt og evt. gebyr. Det eneste det koster dig, er evt. udgift til returnering transport/forsendelse. Du har tre muligheder, hvis du fortryder købet af en vare, som er afsendt fra Fotografen Hirtshals:

1.

Du kan sende varen retur: Hvis der er tale om en plomberet vare, må du ikke bryde plomberingen på varen, for så har du ikke længere ret til at fortryde købet. Du skal selv betale returforsendelsen og må for eksempel ikke sende varen pr. efterkrav. Du skal huske at returnere pakken på samme måde, som Fotografen Hirtshals brugte da vi sendte den til dig. Vi bruger sædvanligvis Post Danmark, så det bør du altså også gøre. Du finder returadressen på fakturaen - det bilag som altid følger med varen. Hvis 14 dages fristen udløber på en lørdag, en søndag, Grundlovsdag eller en helligdag kan du vente til den følgende hverdag med at sende varen tilbage til Fotografen Hirtshals og stadig overholde tidsfristen. Det anbefales, at du ved varens returnering ved hjælp af postkvittering eller lignende sikrer dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt. Når vi har fået varen retur, undersøger vi om den er i orden, hvorefter vi overfører beløbet til din konto inden 14 dage. Husk at oplyse både bankregistrerings- og kontonummer, hvor beløbet skal indsættes.

2.

Du kan afvise at modtage varen: Du kan vælge at lade være med at hente varen på posthuset, eller du kan afvise den, når postbudet, eller fragtmanden leverer. Det er dig/jer, der skal betale en eventuel returporto, forsendelsesomkostninger. Benytter du denne metode, behøver du ikke give os besked om, at du har fortrudt handelen. Har du valgt at Fotografen Hirtshals leverer varen på din bopæl, må du i god tid kontakte Fotografen Hirtshals om at du har fortrudt. Telefonnummer fremgår af faktura.

3.

Du kan aflevere varen hos Fotografen Hirtshals: Husk at tage den originale kvittering/faktura med - og kom inden fristen på de 14 dage er udløbet. Så kan du i Fotografen Hirtshals butikken vælge, om du vil købe en anden vare eller have dine penge tilbageført på kontoen, hvorfra købet blev betalt (husk kortet). Det er en betingelse for, at du kan bevare fortrydelsesretten, at du leverer varen tilbage i væsentlig samme stand og mængde, som du har modtaget den. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig sammen stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med.

Husk derfor altid at gemme originalemballagen, til du er sikker på, at du vil beholde varen. Hvis varen under transporten bliver beskadiget, og det ikke er din skyld, bevarer du din fortrydelsesret.

Returvarer sendes til:

Fotografen Hirtshals

Nørregade 40 st.

9850 Hirtshals

Ved returnering er det dit ansvar, at varen er pakket hensigtsmæssigt, så varen ikke lider skade under returtransporten. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.


Fejlleveringer eller mangler

Fejlleveringer eller mangler håndteres som under kapitlet ”Fortrydelsesret og returprocedure” det betyder at du har hele 14 dag til at gennemgå produkterne og sikre dig/jer at det rigtige udstyr er leveret, og du/i skal øjeblikkeligt kontakte os såfremt du finder fejl eller mangler ved leverancen. Er de 14 dage overskredet accepteres ingen returnering. Da mange af vore produkter er ”skræddersyet” til specielle kundeløsninger og består mange dele der hjemtages direkte og kun til enkelte ordre er 14 dages reglen altid gældende.


Reklamation

I tilfælde af fejllevering eller mangler ved leveringen skal køber reklamere over for Fotografen Hirtshals indenfor 10 dage. Materiale og fabrikationsfejl repareres uden beregning i henhold til gældende lovgivning mod forevisning af gyldig købsbilag/faktura. Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Har du netop modtaget en vare, der er behæftet med en fejl ved udpakningen har du selvfølgelig mulighed for at returnere varen til reparation eller ombytning, få pengene tilbage eller forholdsmæssigt nedslag i prisen. Dette forudsætter imidlertid at reklamationen er berettiget, samt at omlevering, reparation, penge tilbage eller nedslag i prisen ikke medfører urimelige omkostninger for Fotografen Hirtshals. Nogle returneringer vil bliver videresendt til producenterne for af afgøre fejlen og der må derfor i disse tilfælde påregnes lidt ekstra tid til denne del af processen.

For specielt produceret produkter eller tekniske løsninger der består af løsningsafhængige enkeltkomponenter, gælder at varen ikke tages retur efter 10 dage, regnet fra leveringsdagen. Det er derfor vigtigt at du kontakter os hurtigt.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til:

Fotografen Hirtshals

Nørregade 40 st.

9850 Hirtshals

Produktet pakkes i original emballage med kopi af gyldigt købsbilag/faktura. Har du spørgsmål angående en reklamation kan vi kontaktes på hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00 på tlf. +45 60144053 eller via email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.


Copyright ©

 Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt. Ændringer Fotografen Hirtshals forbeholder sig retten til at ændre nærværende Generelle Salgs- og leveringsbetingelser uden forudgående varsel. Det forudsættes at kunden er bekendt med Fotografen Hirtshals salgs- og leveringsbetingelser, som kunden godkender ved et køb. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.